home home Επικοινωνία Δημοσιεύσεις Νέα Βιογραφικό

«Μαζί για το Παιδί»

17/5/2013

Με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα και με γνώμονα την αξία της κοινωνικής ευθύνης η Γραμματεία Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης πρόσφερε στη οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» είδη πρώτης ανάγκης για τη φροντίδα της προσωπικής υγιεινής.

Με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα και με γνώμονα την αξία της κοινωνικής ευθύνης η Γραμματεία Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης πρόσφερε στη οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» είδη πρώτης ανάγκης για τη φροντίδα της προσωπικής υγιεινής καθώς και σχολικά είδη και είδη διατροφής. Η προσφορά ήταν στοχευμένη με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες που ο φορέας είχε καταγράψει δεδομένου ότι υποστηρίζει και φροντίζει 110 σωματεία ατόμων με κοινωνικές και ειδικές ανάγκες. Εκπρόσωπος του κόμματος ήταν η Αναπληρώτρια Γραμματέας κα. Χριστίνα Χαλιλοπούλου. Εκ μέρους της οργάνωσης «Μαζί για το Παιδί» παρέστει ο Πρόεδρος καθηγητής κος. Χρήστος Μπαρτσόκας και η κα. Μαριλένα Μηναΐδη μέλος Δ.Σ. Το παρόν έδωσε και ο Γραμματέας της Κ.Ο. βουλευτής κος. Θανάσης Μπούρας.

x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε περισσότερα. Συμφωνώ